Turist online                  
  Turist  
|
  Byer  

Parfume

Mærker

Iceberg parfume
Iceberg er et luksuriøst italiensk modehus, som producerer tøj, tilbehør og parfumer. Det blev grundlagt tilbage i 1974, og er i dag et rigtig populært mærke. Det bliver både produceret Iceberg parfumer til mænd og kvinder, og der er et forholdsvist stort udvalg af forskellige parfumer. Hver parfume er nøje udviklet, så de forskellige dufte passer perfekt sammen, og derved bliver helhedsoplevelsen forstærket rigtig meget.

Kenzo parfume
Kenzo er et fransk modehus, som blev grundlagt tilbage i 1970 af den fransk-japanske Kenzo Takada. Kenzo designer og producerer både herretøj, dametøj, børnetøj, sko, parfumer og meget meget andet. Blandt Kenzo parfumerne finder man både dame- og herreparfumer. Udover et duftene er helt fantastiske, så er designet af flaskerne en helt lille skulptur i sig selv. Dette giver mulighed for både at pryde en krop og badeværelse.

Versace parfume
Versace er et italiensk modehus, som blev grundlagt tilbage i 1978 af Gianni Versace. Da Gianni desværre blev myrdet i 1997, overtog hans søster Donatella Versace stillingen som kreativ direktør. Versace designer og producere fantastisk haute couture produkter til både mænd og kvinder, samt en lang række forskellige parfumer også. Versace parfumerne har deres helt egne fantastiske dufte, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag.