Turist online                  
  Turist  
|
  Byer  

Mærker

Mærker

Kate Moss
Kate Moss er en af vores tid største supermodeller, da hun har haft over 300 forsider. I dag er hun meget andet end bare model. Hun er et idol, modeikon og erhvervskvinde. Sammen med Rimmel London har Kate Moss lanceret en ny make-up kollektion. Denne indeholder blandt andet øjenskygge, mascara og læbestift. Som supermodel ved Kate Moss, hvilke egenskaber make-uppen skal have, så den holder længst muligt og ser skøn ud. Derfor har Kate Moss været med til at designe en kollektion, hvor make-uppen holder længere tid end normalt, så man ikke hele tiden skal forny den. Derudover kan man stadig for produkterne til en meget fordelagtigt pris.

Renati
Renati er en af de mest populære producenter af hårprodukter, helt bestemt hårvoks. Renati har en rigtig stor produktlinje her inden for, hvilket gør, at mulighederne er mange. Det vil sige, at man kan få hårvokse, som egner sig godt til kort eller langt hår, farvet eller naturligt hår mm.. Dette gør, at der er voks til alle hårtyper. Desuden er Renati voks forholdsvist blødt, hvilket giver mulighed for at style håret hele aftenen, og rette i frisuren.

Tabac
Tabac er et brand, som har eksisteret siden 1959, hvor den første produktlinje blev præsenteret. Denne indeholdt en deodorant, parfume og aftershave, hvilket den også gør i dag. Faktisk har den ikke ændret sig ret meget gennem årene, og duften af blomster er nærmest også uændret. Der findes to hovedproduktlinjer nemlig Tabac Original og Tabac Men, som begge to er yderst populære.

Ungaro
Ungaro er et fransk modehus, der blev grundlagt tilbage i 1965. Hvert år bliver der lanceret tøjkollektioner til mænd og kvinder, samt parfumer til begge køn bliver lanceret med få års mellemrum. I 1983 kom den første parfume fra Ungaro, nemlig Diva, og i 1991 kom den første parfume til mænd fra dem. Duftene er meget nøje udvalgt, så man får den helt rigtig kombination. Dette har også medført, at Ungaro er et meget populært modehus.

Van Cleef & Arpels
Van Cleef & Arpels blev grundlagt i 1896, og er en fransk smykke, ure og parfume producent. Gennem årene har Van Cleef & Arpels produceret en del forskellige parfumer til både mænd og kvinder. De forskellige varianter giver god mulighed for at finde en duft, man bare er helt vild med. Ikke nok med at der er gjort meget ud af duftene fra Van Cleef & Arpels, så er de små parfumeflasker et lille kunstværk i sig selv. Man kommer altså både til at dufte godt og pryde badeværelset med en parfume fra Van Cleef & Arpels.

Van Gils
Van Gils blev grundlagt tilbage i 1948 i Holland, som en herretøjsbutik. I dag er de blevet udvidet, og designer og producerer også meget andet. De har blnadt andet også lanceret en stor kollektion med herre deodoranter og Van Gils parfumer. I denne serie finder man også shower gel og aftershave.

Veet
Veet har været et varemærke siden 1922, men er dog først de senere år blevet kendt under nuværende navn. Veets produktlinje består er forskellige hårfjernings creme og voksstriber, som skulle være med til at gøre barberingen lidt nemmere for kvinder verden over. Det kan nemlig godt være rigtig irriterende hele tiden at skulle barbere sig, og det kan være man døjer med trælse røde knopper og indgroede hår efter barberingen. Men ved hjælp af Veet hårfjerning creme og voks, kan man helt slippe for dette problem.